AIFIR Energetizáló modul (Infravörös biokerámia)
A bio-keramikus patron alapja az FIR (Far-infra-red rays) fény, ami azt jelenti, hogy „messze a látható vörös fényen túl”. E technológiának a beceneve „light of life” avagy az élet fénye és ez egyáltalán nem túlzás, mivel a folyamat laboratóriumban tesztelt és végfelhasználók által bizonyított. Az energetizáló patronban lévő FIR vibráció megegyezik az emberi test frekvenciájával és képes behatolni a sejtekbe és újraaktiválja, erősíti a kis-keringési rendszert.

A termék ára: 19 000.- Ft

 


Szabályozza a véráramlást és a vért a véredényekben, erekben, amelyek blokkolva voltak a vérrögök miatt, és ugyanakkor újraaktiválja az életenergiát a testben. A FIR hullámok másik előnye, haszna, hogy emelik a szervezet ellenálló képességét, az immunrendszer hatékonyságát a járványokkal szemben. Emellett segít kivédeni az öregedés hatásait, lassítja az öregedés előrehaladását, növeli az ellenálló képességet a betegségekkel szemben, mert ezek az hullámok alapvető

forrásai, fenntartói az életnek a Földön. Minden élő organizmus felhasználja, részesül ebből. Az AIFIR Infravörös energetizáló kedvező véleményezést kapott a Lodz-i Katonai Orvosi Akadémia Biokémiai Tanszékének tudósaitól, akik a következő véleményt írták:

Az AIFIR patronban lévő bio-kerámia granulátum/szemcse, egy olyan termék, amely különböző kerámiákból áll, keverve ásványi oxidokkal, mint például szilíciumdioxid, alumíniumoxid stb. Ezen anyagok keveréke bocsátja ki a FIR-t. A bio-kerámia 26 féle kerámiából készül, különböző oxidokkal vegyítve és együtt felhevítve 1600 C°-ra.
A lehűlés után ez a kész biokerámia képes FIR hullámokat kibocsátani. A FIR rezonanciát okoz a vízmolekulák között. Ez ionizálja és aktiválja a vízmolekulákat a sejtekben és a vérben, ezáltal javítva vérkeringésünket és az egészségi állapotunkat.

Az infravörös sugarak (FIR) a napfény színképének, spektrumának részei, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. A hullámhossza a „far” infravörös sugaraknak 4 mikrontól 1000 mikronig terjedhet. A mai kutatásoknál a biotechnológia területén felmerült, hogy a „far” infravörös sugarak fontos szerepet játszanak az élő organizmusok kialakulásában és fejlődésében. Ezen ok miatt nevezték el ezeket a speciális infravörös sugarakat bioenergetikus sugaraknak Az emberi test különböző szerveiben, a keringési rendszerben fontos szerepet játszik, különösen a kis-keringési rendszerben. Amikor a kis-keringési rendszerben zavarok vannak, különböző betegségek léphetnek fel.

Az AIFIR energetizáló modul a következőképpen hat a szervezetünkre:
- Aktiválja a víz részecskéket
- Növeli a víz Oxigénszintjét
- Segíti lebontani a zsírokat, vegyi és méreganyagokat a véráramból
- Csökkenti a test savtartalmát
- Javítja az idegrendszeri folyamatokat

Működési elve:
Az energetizáló modult csatlakoztatjuk az ivóvíztisztítóhoz, közvetlenül a kifolyócsap elé. A víz molekulák elhaladnak az üvegcsőbe helyezett kerámia golyók előtt, melytől felveszik a fent említett rezgéseket. (nincs közvetlen érintkezés a golyók és a víz között) Az energetizált vízmolekulák felszívódnak a szervezetünkben és kifejtik jótékony hatásukat!